Against the Odds, Annual 2018 -Sea Monsters

Against the Odds, Annual 2018 -Sea Monsters
Against the Odds, Annual 2018 -Sea Monsters

Against the Odds -lehden kerran vuodessa julkaistava erikoisnumero

45,00 €
Saatavuus 1 kpl

Neljä merisotapeliä ja lehti samassa paketissa!


Ensimmäinen on Paul Rohrbaughin Iron and Fire. Ogre -tyyppinen yksi vastaan muut -peli sijoittuen Perun ja Chilen sotaan 1879. Perun laivaston ironclad “Huáscar” oli paremmin varusteltu ja muihin nähden omassa luokassaan, mutta yksin.

Paul Stuhlfaultin Under Ten Flags alkaa alkuvuodesta 1939 kun saksalainen kauppalaivakaappari Atlantis lähti etelä Atlantille ja vietti tehtävällään yli 600 päivä. Kaksin pelissä toinen pelaaja komentaa Atlantista ja koettaa upottaa tonneja ja toinen yrittää suorittaa kauppatehtäviä ja tietenkin upottaa .. noh  Atlantiksen.

XXI on peli jossa pelaaja astuu Speerin ja Dönitzin saappaisiin koettaen saada valmiiksi laivueellisen uutta XXI -tyypin sukellusvenettä. Yksinpeli sijoittuu toiseen maailmansotaan vuoteen 1943 ja sen on suunnitellut Steven Cunliffe.

Paketin viimeinen peli on Paul Rohrbaughin First Strike. Joulupäivänä 1914 teki Britannia historiaa viemällä vesisuksilla varustettuja lentokoneita alkeellisilla tukialuksilla Cuxhavenin saksalaissataman läheisyyteen. Tiedusteluun ja zeppeliinihalleja etsimään rakennetut koneet sattuivat olemaan varustettuja pommein ja loppu on historiaa.

Lehdessä näiden lisäksi artikkeleita pelien aiheista, historian suurimmista epäonnistuneista Venäjän valtausretkistä ja paljon muusta.