Labyrinth: The War on Terror, 2001 – ?

GMT Games
 Labyrinth: The War on Terror, 2001 – ?
 Labyrinth: The War on Terror, 2001 – ?

Volko Ruhnken legendaarinen korttistrategia

60,00 €
Saatavuus 1 kpl

Labyrinth on sukua sekä COIN -peleille että Twilight Strugglelle. Ison skaalan strategiapeli laittaa vastakkain Yhdysvallat liittolaisineen sekä ääripään terroristiryhmät. Peli alkaa vuodesta 2001, marraskuun synkkien tapahtumien jälkimainingeissa. Pelin vetävänä mekaniikkana on Twilight Struggle -tyyppinen korttipeli, missä kortteja pelataan joko osapuolten perustoimintoihin tai käyttäen niissä lueteltuja tapahtumia. 

Labyrinth peruspeliä voi jatkaa Awakening 2010-? ja Forever War 2015-? -lisäosilla. Forever War on tällä hetkellä painossa ja saatavilla. Awakening on tulossa uudelleen saataville myöhemmin. Forever War valitettavasti tarvitsee myös Awakening -lisäosan, mutta se kannattaa napata haltuun odotellessa. 

Labyrinth ja sen lisäosat ovat muodostuneet jo lähes pakkohankinnaksi nykyaikaisesta strategiapelistä kiinnostuneille. Teema ymmärrettävästi jakaa mielipiteitä, mutta jos 2000 -luvun konfliktit ovat kiinnostavia, on tässä hieno peli ottaa pöydälle. Peli toimii erinomaisesti yksin- tai kaksinpelinä.