Brazen Chariots: Battles of Tobruk 1942

Multi-Man Publishing
Brazen Chariots: Battles of Tobruk 1942
Brazen Chariots: Battles of Tobruk 1942 Brazen Chariots: Battles of Tobruk 1942 Brazen Chariots: Battles of Tobruk 1942

Viimeisin Battalion Combat Series -peli sijoittuu Pohjois-Afrikan aavikoille, loppuvuoteen 1941

Tuotetta rajoitettu erä.
98,00 €
Saatavuus 1 kpl

Battalion Combat Series, eli BCS ottaa oppia operatiivisesta OCS -pelisarjasta ja tuo toimintaa piirun verran lähemmäs pelaajaa. Nyt komennetaan yksiköitä pataljoonatasolla sekä tarkastellaan lähemmin yksittäisten osasten toimintaa.

Pelin säännöt ovat selkeästi modernisoitu ja joukkojen etenemistä pitää suunnitella etukäteen jo pelimekaanisestikin. Yksiköitä aktivoitaessa heitetään SNAFU -heitto joka määrittää kuinka tehokkaasti päästään tällä vuorolla toimimaan. Kohdeheksoja määritellään tämän heiton mukaisesti yksi tai enemmän. Taisteluja voidaan käydä vain kohdeheksojen lähialueella. Tällä systeemillä ja chit pull -aktivaation avulla myös soolopelaajalla pysyy mielenkiinto tapahtumia kohtaan korkeana! Pelissä myös panssarivaunut käsitellään kokonaisuudessaan eri tavalla kuin jalkaväki (eivät vain ole "parempia" yksiköitä) ja panssareiden hyökkäykset toisia vaunuja tai jalkaväkeä kohtaan käsitellään kummatkin eri tavalla. Tämä tekee pelistä myös taktisemman ja ehkä pelaajan näkökulmasta realistisemman. Nyt joutuu todella miettimään millä yksiköllä tekee ja mitä!

Brazen Chariots sisältää 12 skenaariota joista 5 onnistuu yhdellä kartalla (pelissä yht 3 karttaa) ja 6 näistä on 5 tai alle vuoroa pitkiä, joten paketti on kattava ja skaalautuu pienemmällekin pelipöydälle mainiosti!