Suoratilaukset valmistajilta ja erikoisvalikoima


Teemme paljon tilauksia suoraan valmistajilta ja näin pystymme tarjoamaan monipuolisen ja valikoidun kattauksen pelejä. Pienenä toimijana emme kuitenkaan voi ottaa varastoomme kaikkea mitä haluaisimme. Siitä huolimatta haluamme tarjota tuotteita joiden saaminen suomesta muutoin olisi vaikeaa.


Miten homma toimii?

Saamme viikoittain eri toimittajilta tiedot tilauksista valmistajille. Valmistajat joilta pääsemme tilaamaan vaihtelevat viikoittain. Suositulta valmistajilta pääsemme tilaamaan useammin ja harvinaisemmilta toimijoilta harvemmin.

Julkaisemme Facebook-sivullamme, mille valmistajalle olisi tilaus auki kulloinkin ja yksityisviestillä/sähköpostilla saat tarkempia tuote- ja hintatietoja. Joiltain valmistajilta teemme hintalistoja, kuten GMT-Games. Toisilta ilmoitamme vain tilauksen olevan auki. Tämä ainoastaan kysynnän, ja resurssien puutteen vuoksi.


Tilaamme tuotteet eurooppalaisten yhteistyökumppaniemme kautta, jolloin rahtikulut pysyvät maltillisina ja yleensä pystymmekin tarjoamaan edulliset hinnat, eikä sinulle koidu ylimääräisiä tulli ym. kuluja. 

Toimitusajat valmistajilta vaihtelevat paljon. Pääsääntöisesti rapakon takaa saapuvat lähetykset noin kuukaudessa, mutta pienemmiltä toimijoilta on toimitus venähtänyt välillä useampaan kuukauteen. Tämä vaatii siis kärsivällisyyttä. Kaikki tilattu on tähän mennessä saapunut kuitenkin aikanaan perille.


Kuinka teen tilauksen?

Suoratilaukset tehdään aina sähköpostilla tai yksityisviestillä meille. Tilaus on sitova emmekä tilauksen valmistajalle lähdettyä sitä voi perua. Sovitun tilauksen jälkeen saat kauppaamme ostoskorilinkin, josta pääset maksamaan tilauksesi ja valitsemaan sopivan toimitustavan.

Tilattujen tuotteiden hinnan lisäksi sinulle ei siis tule muita kuluja, kuin toimitus kotimaassa.


Näiden suoratilausten lisäksi meiltä kannattaa aina kysäistä jos jokin erikoisempi peli olisi kiikarissa. Meille tarjotaan paljon pelejä roolipeleistä sotapeleihin, figuureista noppiin. Wanha Liitto ei siis ole aivan sitä miltä äkkiä näyttää. Valikoimamme on keskittynyt sotapelien ympärille mutta tiskin alta löytyy jos jotain erikoisuutta.