Liiton syksyn kuulumiset

Liiton syksyn kuulumiset

Syksy on käynnistynyt aurinkoisena ja voisikin hyvä vähän päivittää lyhyesti Wanhan Liiton kuulumisia.

Muutama ennakkotilauskampanja on kerännyt mukavasti kiinnostuneita ja näitä tullaan jatkamaan tulevaisuudessakin. Jos mielenkiintoisia uutuuksia riittää, tästä voisi tulla ehkä kuukausittainen tapa. Lisäksi olemme saaneet uusia loistavia kanavia hankkia pelejä sekä tarvikkeita! Loppuvuodesta tulemmekin saamaan lisää perustarvikkeita valikoimaamme. Ensimmäisenä mainittakoon GMT "trayt". Tarvikepuolta saapuu valikoimaamme syksyn mittaan.

Muutama uutuus valikoimassamme on hiljattain julkaistu ASL moduli: Hatten in Flames ja mainio GMT paketti: Unconditional Surrender!. Squad Leaderiin liittyen, MMP:ltä on kuulunut uutisia Starter Kit 1:n, Beyond Valorin sekä Armies Of Oblivionin reprintistä. Näistä pysymme ehdottomasti kuulolla!

Ylipäätään Liiton alkutaival on ollut meille erittäin opettavainen, mutta mielekäs. Ensivuodelle meillä on jonkin verran suunnitelmia, mutta toimintamme ollessa käytännössä harrastusta, kaikki uudet liikkeet ovat tarkan harkinnan tulosta. Seuraava askeleemme on päästä mahdollisuuksien mukaan jalkautumaan tapahtumiin ja kokoontumisiin. 

Lautapeliyhteisö on ottanut meidät hyvin vastaan ja haluaisimmekin kuulla palautetta ja kehitysehdotuksia yhteisöltä. Jos sinulla on siis ajatuksia, esimerkiksi millaisia tuotteita haluaisit valikoimaamme, ole ehdottomasti yhteydessä!

Teemu

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.