Wanha Liitto

Wanha Liitto

Wanha Liitto -nettikauppa on kahden lautapeliharrastajan perustama yritys/yhteisö joka haluaa tarjota suomalaiseen lautapelikenttään oman mausteensa. Emme lähde kilpailemaan suurien toimijoiden kanssa uusista hienouksista vaan keskitymme enemmän marginaalipeleihin, joiden saatavuudessa suomessa on ollut suuri aukko. Toimintamme on äärimmäisen pientä mutta siitä huolimatta haluamme luoda uniikin yhteisön harrastelautapelien ympärille. 

Verkkokaupan auvautuessa meillä on muutama erikoisuus Italiasta. Meillä on suuri kunnia toimia Italialaisen Camelot Gamesin ainoana suomalaisena jälleenmyyjänä. Ensimmäisinä peleinä meillä on tarjota Napoleonic - Small Battle Seriesin kaksi osaa, Montenotte ja Dego sekä Italian “Mille Miglia” -ajoihin sijoittuva Legend - Winds of War 1934-1940 kilpa-ajopeli. 

Montenotte ja Dego on foliopelejä sijoittuen Napoleonin taisteluihin. Pelit on suunnitellut Giacomo Fedele. Foliopelit on pieniä yhden kartan pelejä jotka on pakattu ohueen taskuun tai pussiin.

Legend on mielenkiintoinen erikoisuus Italian maalta. Pelissä huristellaan läpi Italian maaseudun irtoheksoista rakentuvalla laudalla ja valittavissa on kymmeniä erilaisia ajoneuvoja. Kilpailuissa kohdataan vastoinkäymisiä ja pelaajat parantelevat ajoneuvojaan virityksillä ja varaosilla. Pelin on suunnitellut Carlo Amaddeo.


-Teemu /Wanha Liitto


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.