Suoratilaus: Compass Games sekä Clash of Arms Games

Tilausikkuna auki sunnuntaihin 30.8. klo 24:00 asti. Tilaukset ja tiedustelut joko täällä Facessa tai sähköpostilla, myynti@wanhaliitto.com. Hinnat voimassa tämän suoratilausikkunan aukiollessa.Compass Gamesin uutena merkittävänä julkaisuna John Gorkowskin Red Poppies Campaigns -sarjan kolmas peli, Assault Artillery! Red Poppies Campaigns on kehittynyt vähitellen erääksi pidetyimmistä ensimmäiseen maailmansotaan sijoittuvista sarjoista. Komppaniatason peli ei vaadi sarjan aiempia osia, Battles for Ypres tai Laurels at Limanova, vaan on itsenäinen kokonaisuus. Suoratilaushinta 64€Myös Andrew Raderin järkälemäinen Stellar Horizons on jälleen tilattavissa. Suoratilaushinta 144€.Compassilta kannattaa muistaa mm.
Enemy Action: Ardennes, 134€
France 1944, 64€Ja vielä nostona Compass Gamesin valikoimasta Michael Rinellan vuonna 2016 julkaistu Festung Europa The Campaign For Western Europe 1943-1945. Jos joskus on tuntunut siltä että korttivetoisen pelin pitäisi sijoittua läntisen euroopan sotaan, tästä kannattaa ottaa koppi ja lisätä pelihyllyyn. Suoratilaushinta 73€Compassin kautta saadaan myös Paper Wars -lehteä. Tilattavissa numerot:
78 Rocket Red Glare
83 Rising Sun Over China The Sino Japanese War July 1937 November 1941
89 Burning Mountains
92 Pitts War
93 Wagram
94 Fall of Siam
95 Hannibal
Hinta per lehti 45€Ja kuten mainittu myös Clash of Arms Games suora aukeaa samaan hengenvetoon. Näistä lisää huomenna, mutta laittakaa kyselyjä ja hintatiedusteluja tulemaan, niin saadaan pelejä liikenteeseen ja pelipöydille! ????Saatavuudet valmistajan kertoman mukaan!
https://www.compassgames.com/
https://www.clashofarms.com/


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.